logo songteksten.net

Zanger stopt met Only Seven Left

(Novum) - De band heet Only Seven Left, maar er zijn nog maar vier leden over. Zanger Bart van Dalen maakte maandag bekend uit de band te stappen. Van Dalen zit sinds november 2008 in de band, maar kan het nu niet meer combineren met zijn andere ambities.

"Ik moet kiezen tussen mijn carrière als songwriter, componist en producer of spelen en toeren met de band", schrijft Van Dalen op de website van Only Seven Left. "Ik heb gemerkt dat ik mijn aandacht en energie niet langer over beide dingen kan verdelen, zonder een van de twee tekort te doen."

De overgebleven leden van de band benadrukken dat het vertrek van de zanger niet het einde van Only Seven Left betekent. Vanaf 29 augustus gaan de vier achterblijvers via internet op zoek naar een nieuwe zanger. Van Dalen staat zaterdag voor de laatste keer op het podium met de band.

Only Seven Left timmert de laatste jaren hard aan de weg. De formatie werd in oktober uitgeroepen tot Serious Talent door radiozender 3FM. Verder is de band vooral bekend van I Am Sorry, een duet met zangeres Miss Montreal. De laatste single was The Moonlight Sky.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren