Feestzanger René Karst uit ziekenhuis ontslagen

Door ANP, maandag 30 maart 2020 18:19, bron: ANP

Het gaat weer beter met volkszanger René Karst. De 53-jarige Drent, bij wie het coronavirus werd vastgesteld, is ontslagen uit het ziekenhuis.

"Wat een serieus virus! Ik ben nog steeds van mening dat er mensen rondlopen die deze ziekte onderschatten. Je hebt het gevoel dat je lichaam een marathon aan het lopen is zonder dat je er voor hebt getraind", schrijft René op Facebook, terugkijkend op de voorbije weken.

Vorige week moest René, onder meer bekend van het lied Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist, aan het infuus en kwam hij aan de hartbewaking te liggen. Inmiddels is hij twee dagen koortsvrij en krijgt hij weer praatjes.

Bloemen

"De longarts kwam vertellen dat ik klaar was om de rest van het herstel thuis te gaan doen en dus ben ik vandaag ontslagen en weer thuis. Ik mag de komende 10 dagen enkel eten, drinken en praten maar verder geen lichamelijke inspanningen verrichten (alsof ik dat van plan was...)", zo geeft René zijn fans een update.

De feestzanger bedankt iedereen voor het medeleven. Naar eigen zeggen heeft René "echt honderden bloemen, kaarten en andere lieve- en lekkere dingen" gekregen. "Duizend maal dank aan iedereen die ook mijn gezin heeft bericht op welke manier ook maar vooral dank aan de ZORG!"
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren