'Je hield van Meghan of je had een hekel aan haar'

Door ANP, dinsdag 31 maart 2020 04:30, bron: ANP

Volgens de Canadese columnist Shinan Govani, die onder meer schrijft voor het tijdschrift Tatler, 'is Meghan net als zoute drop, je bent er gek op of je vindt het vreselijk'. Dat laat de schrijver weten in zijn nieuwste artikel over de hertogin van Sussex, die aan haar laatste werkdag begint als officieel lid van de Britse koninklijke familie.

Govani leerde Meghan kennen toen ze in Toronto kwam wonen toen de serie Suits daar werd opgenomen, waarin ze een rol had. Al gauw begaf ze zich in de hogere sociale kringen van de stad en raakte ze bevriend met minister-president Justin Trudeau en zijn vrouw Sophie. Ook ontmoette ze er haar hartsvriendin Jessica Mulroney.

Tijdens een etentje dat Govani gaf kwam Meghan mee als iemands gast. De twee spraken uitgebreid over het feit dat de toenmalige actrice meerdere malen in haar leven naar een ander land verhuisd was.

"Waar ik met name aan moest denken toen 'Megxit' voorbij was, is dat zij zich heel makkelijk kan verplaatsen naar een andere plek en daar verder gaat met haar leven. En nu ze terug is in Los Angeles, heeft ze meer aanzien dan ze zich ooit voor mogelijk had kunnen houden dan toen ze er ooit vertrok. Dus ik verwacht dat het leven haar zal toelachen in Californië," aldus Govani.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten