Beckhams kopen peperduur appartement in Miami

Door ANP, dinsdag 31 maart 2020 05:12, bron: ANP

Nu David Beckham de stuwende kracht is achter de Amerikaanse voetbalclub Inter Miami FC, heeft hij ook een optrekje in het zonnige Miami nodig. En dus kocht hij samen met zijn vrouw Victoria een appartement van bijna 22 miljoen euro in het prestigieuze One Thousand Museum gebouw. Dit meldt The Daily Mail.

Het appartement is ontworpen door de inmiddels overleden architect Zaha Hadid. Het hypermoderne gebouw heeft zelfs een eigen landingsplaats voor helikopters op het dak, evenals een groot zwembad, een gym met de laatste technische snufjes, een spa, een beautysalon en een barretje met verse sapjes.

Het gebouw is 215 meter hoog en is daarmee een van de hoogste gebouwen van de stad. Architect Hadid ontwierp ook het MAXXI Museum in Italië, het Guangzhou Opera House in China en was een van de ontwerpers van een voetbalstion voor het WK in Qatar in 2022.

Voor de Beckhams is dit een mooie toevoeging aan hun vastgoedportfolio. Het stel bezit een huis ter waarde van ruim 34 miljoen euro in Londen en heeft ook een huis buiten de stad in de streek Cotswolds dat 6,5 miljoen euro waard is.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren