logo songteksten.net

Festival Vestrock in Hulst geschrapt vanwege corona

Het festival Vestrock dat op 5, 6 en 7 juni zou plaatsvinden, wordt geannuleerd vanwege de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus. Dat maakt de organisatie dinsdag "met pijn in het hart" bekend. "Uiteraard begrijpen we dat dit een enorme teleurstelling is voor alle festivalgangers. Maar ook voor vrijwilligers, artiesten, partners en natuurlijk de organisatie zelf valt het zwaar dat het festival, na een lange voorbereiding, niet plaats kan vinden", zegt de organisatie.

Op het festival in het Zeeuwse Hulst zouden onder anderen Within Temptation, Gavin James, Snelle, Maan, Suzan en Freek en Kris Kross Amsterdam optreden. Het driedaagse evenement, dat sinds 2010 georganiseerd wordt, keert in 2021 op 4, 5 en 6 juni terug. De organisatie hoopt de aangekondigde programmering volgend jaar weer te kunnen boeken.

"Volgend jaar willen we met zijn allen in goede gezondheid het festival twee keer zo hard vieren en er een memorabele editie van maken. We doen bovendien ons uiterste best om de aangekondigde programmering voor deze elfde editie door te schuiven naar editie 2021." Reeds gekochte tickets blijven volgend jaar geldig.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren