Vrouw Beau vond tv-show in eigen huis 'niet zo prettig'

Door ANP, dinsdag 31 maart 2020 23:34, bron: ANP

Selly, de vrouw van Beau van Erven Dorens, was niet zo enthousiast toen haar echtgenoot met het idee kwam om in hun eigen huiskamer een nieuwe talkshow te maken. "Ze vond het niet zo prettig eerlijk gezegd", zei de presentator dinsdag in de uitzending van zijn collega Eva Jinek.

Selly maakte zich bijvoorbeeld zorgen over haar kinderen waarvan er twee gevoelige longen hebben. Zij kunnen daarmee beter geen corona krijgen. "Ik heb twee astmatische jongens in huis, en ook al maak ik het in m'n eentje: er moesten toch mensen een antenne neerzetten. Maar iedereen houdt zich perfect aan de regels", aldus Beau. Hij begon afgelopen weekeinde aan zijn nieuwe talkshowavontuur. In Beau Blijft Binnen praat Beau over alles dat ons op dit moment bezighoudt in tijden van coronacrisis. Iedereen kan met het programma meedoen en inbellen.

De eerste twee uitzendingen waren volgens Beau chaotisch maar het sloeg aan bij de tv-critici. De presentator wilde van die kritieken niets weten: "Ho maar want die mensen maken me morgen weer af", relativeerde hij.

RTL en Beau gaan ook de komende weken door met Beau Blijft Binnen. Zaterdag schakelden 489.000 mensen in de show, terwijl zondag 288.000 mensen naar het programma keken. "Het is niet echt een kijkcijfersucces maar als het aan mij ligt doen we dit zolang we binnen moeten blijven."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren