logo songteksten.net

Kim Kardashian heeft groot respect voor leraren

In een interview via videochat met het Amerikaanse programma The View vertelde Kim Kardashian hoe zij en haar familie hun dagen in zelfisolatie doorbrengen. De realityster liet onder meer weten veel respect te hebben voor leraren. "Zij verdienen zoveel meer dan dat ze nu krijgen."

"Gelukkig hebben mijn kinderen nu een weekje vakantie, wat voor mij als hun nieuwe thuislerares wel zo prettig is. Ik heb echt grote bewondering voor leraren en wat zij dagelijks doen. Het is behoorlijk pittig om alle ballen in de lucht te houden en jezelf volledig weg te cijferen om alle focus op de kinderen te leggen," aldus Kim.

Kardashian vertelde ook dat zij en haar man Kanye West 'zo'n beetje alle kinderfilms gekeken hebben die er zijn'. "Eerlijk gezegd vind ik het heerlijk om met z'n allen thuis te zijn, omdat wij normaal gesproken veel reizen en dus niet altijd samen zijn. De rest van de familie 'zien' we via Zoom, dan spreken we af om samen te eten en bij te kletsen via video. Vandaag is de eerste dag dat ik mijn haar heb gekamd en make-up op heb. Mijn zusje Kylie is langsgekomen om mijn visagie te doen, zij is de enige buiten mijn gezin die ik de afgelopen tijd gezien heb. Het was heerlijk om haar te zien, ook al was het maar kort."

Kim doneerde namens haar bedrijf SKIMS 1 miljoen dollar aan families die geraakt zijn door het coronavirus, met name om moeders en kinderen te helpen in deze zware tijden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren