logo songteksten.net

Speciale Avondzuster van Max vult sporturen op Radio 1

Het radioprogramma Nachtzuster van Omroep MAX krijgt de komende tijd op zaterdagavond een extra editie. Avondzuster wordt de komende maand elke zaterdag van 21.00 tot 23.00 uur uitgezonden op NPO Radio1, maakte Max woensdag bekend.

Het programma van presentator Astrid de Jong wordt normaal in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgezonden op NPO Radio 1. Veel luisteraars zijn vijftigplussers. De trouwe onlinecommunity maakte de afgelopen weken al kenbaar behoefte te hebben aan méér Nachtzuster dan eens per week.

De Jong maakte de afgelopen week op YouTube al een speciale 'Dagzuster', waarin zij om 15.00 gesprekken met luisteraars voerde. Het is onduidelijk of dit initiatief ook doorgaat.

De NPO heeft veel gaten in de programmering nu alle grote sportevenementen deze zomer niet doorgaan. Daarnaast hebben Nederlandse ouderen veel behoefte aan extra programma's, omdat zij door de coronacrisis minder worden bezocht en met veel neerslachtige gevoelens kampen. Max heeft ook al een extra Ouderenjournaal geïntroduceerd op televisie en levert een grote bijdrage aan Heimwee TV, populaire programma's uit de oude doos die de NPO nu overdag uitzendt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren