logo songteksten.net

Taylor Swift helpt platenzaak in Nashville

Taylor Swift heeft een platenzaak in Nashville de helpende hand geboden. De winkel moet vanwege de coronacrisis het personeel naar huis sturen en verliest veel omzet. De zangeres heeft nu drie maanden loon en zorgverzekering gelapt voor de medewerkers.

"We waren erg verrast, om niet te zeggen verbaasd", reageert een van de eigenaren van Grimey’s New & Preloved Music tegenover Rolling Stone. "We wisten niet eens dat Taylor van ons bestaan afwist." Doyle Davis zegt erg blij te zijn met de hulp van de zangeres. "Na de tornado’s hielp ze Nashville al en nu steekt ze een hand uit naar een kleine platenzaak."

Grimey’s probeert ondanks de coronamaatregelen nog wat te verkopen. Dat gebeurt via de website, maar klanten kunnen ook langskomen om hun bestelling bij de deur op te halen.

Overigens is het niet zo vreemd dat Taylor juist Grimey’s New & Preloved Music helpt. De platenzaak is zeer geliefd in Nashville en heeft een reputatie hoog te houden. In 2018 werd de winkel door Rolling Stone opgenomen in een lijst van de tien beste platenzaken van Amerika.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren