Rachel Bloom bevallen van eerste kind

Door ANP, donderdag 2 april 2020 01:22, bron: ANP

Rachel Bloom is moeder geworden van een dochter. De Crazy Ex-Girlfriend-actrice laat woensdag op Instagram weten dat ze thuis is met de kleine na een "intens emotionele week".

Het dochtertje van de actrice moest na haar geboorte behandeld worden voor vocht in haar longen. "Terwijl de geweldige dokters en verpleegkundigen haar hielpen, zagen we de kraamafdeling zich klaarmaken voor de aankomende covid-storm", schrijft Rachel. Ze vertelt in de post ook dat een vriend van haar in een ander ziekenhuis is opgenomen met het coronavirus.

De actrice bedankt in het bericht de mensen in de zorg. "Wij zijn nu veilig thuis met de hele familie en ik ben zo dankbaar voor de hele medische staf, van die bij ons op de afdeling neonatologie tot degenen die patiënten als mijn vriend Adam helpen. Ze geven zoveel op om aan de frontlinie van deze oorlog te staan. Dank jullie wel, dank jullie wel."

De naam van haar dochtertje maakte Rachel niet bekend. Wel eindigt ze het bericht met de woorden: "Ben zo terug, ik ga nu de persoon leren kennen die uit mijn vagina is gekomen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren