Lil Nas X neemt fans in de maling op 1 april

Door ANP, donderdag 2 april 2020 02:35, bron: ANP

Lil Nax X maakte woensdag op Twitter bekend dat zijn coming=out afgelopen jaar slechts een ver vooruit geplande grap was voor 'April Fools’ Day', zoals de Amerikanen 1 april noemen. Maar niet lang daarna liet de rapper weten dat zijn eerdere tweet de echte 1 aprilgrap was.

"Ik was nooit homo, dat heb ik alleen gezegd om iets te hebben voor 1 april. Haha, ik had jullie mooi tuk", schreef de 20-jarige in zijn eerste tweet. Toen iemand grapte dat het heel dapper van hem was om als hetero uit de kast te komen, antwoordde de muzikant: "Het is moeilijk, maar iemand moet opstaan voor alle andere hetero's die zichzelf niet durven te zijn." Nog geen kwartier na zijn eerste tweet liet hij echter weten: "Oké, ik ben weer homo."

De rapper maakte afgelopen voorjaar, toen zijn nummer Old Town Road een grote hit werd, bekend dat hij op mannen valt. Hij zei toen tegen zijn volgers dat ze nog eens goed moesten luisteren naar de tekst van zijn liedje C7osure. Daarin rapt hij onder meer dat hij zich niet langer anders voor wil doen dan hij is. "Dit is wat ik moet doen, ik wil geen spijt krijgen als ik oud ben."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren