logo songteksten.net

22tracks voert actie voor Giro 555

(Novum) - Muziekwebsite 22tracks voert sinds maandag actie voor Giro 555. Bekende dj's als Michiel Veenstra van 3FM en Martijn Muijs van Radio 538 werd gevraagd een speciale playlist samen te stellen. De dj's kozen ieder een aantal nummers. Ook luisteraars konden via sociale media nog een plaat selecteren, daartoe opgeroepen door de dj's.

22tracks wil zijn bezoekers meer bewust maken van de humanitaire ramp in de Hoorn van Afrika. Door onder meer droogte kampt het gebied met een ernstige hongersnood.

Daarnaast willen de Samenwerkende Hulporganisaties iedereen bedanken die de actie steunt. Het is voor 22tracks de eerste keer dat het meewerkt aan een actie voor een goed doel. Op 22tracks stellen dj's playlists samen van 22 nummers in verschillende genres, die te beluisteren zijn via onder meer de website.

Ook andere initiatieven moeten Nederlanders wijzen op de actie van Giro 555. Radiozender 3FM wil het benefietconcert Rock4Africa organiseren. Later deze maand moet duidelijk worden of het concert daadwerkelijk doorgaat.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren