logo songteksten.net

Gerard Ekdom en Giel Beelen weer even herenigd op radio

Gerard Ekdom en Giel Beelen waren vandaag voor het eerst in tijden weer samen te horen op de Nederlandse radio. Het duo presenteerde twee uur lang de Samen Sterk Top 100, een lijst van honderd nummers die luisteraars kracht, hoop of energie geven tijdens de coronacrisis en die vandaag de hele dag wordt uitgezonden op Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica.

Om de hereniging te vieren zongen ex-3FM dj's Gerard en Giel volgens hun eigen traditie het nummer Reunited van Peaches & Herb. Gerard Ekdom: "Tradities zijn er om in ere te houden. We hebben een soort van gewoonte dat als wij elkaar weer spreken op een radiozender na een hele lange tijd, dan moeten we één liedje wel even draaien." Giel Beelen: "Normaal gesproken zouden we elkaar ongeveer omarmen, maar dat kan nu even niet." Daarna zongen de dj's allebei een stukje mee met het nummer.

Giel en Gerard presenteerden jarenlang in de nacht van vrijdag op zaterdag de Vrijdag Freaknacht tussen 01:00 en 05:00 uur. Luisteraars hoorden iedere vrijdagnacht van 01:00 - 04:00 uur Nachtegiel en aansluitend tussen 04:00 - 07:00 uur Ekdom In De Nacht. De Samen Sterk Top 100 is donderdag nog tot 18.00 uur te horen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren