Veel Ramazzotti en Laura Pausini op Mediterrane lijst Radio 2

Door ANP, vrijdag 3 april 2020 07:56, bron: ANP

Eros Ramazzotti en Laura Pausini zijn twee artiesten die veel zijn genoemd door luisteraars van NPO Radio 2 voor het Zuid-Europese uurtje dat vrijdagochtend op de radio klinkt. Vele honderden mensen droegen suggesties aan voor de provisorische lijst die dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte opstelden.

Luisteraars kunnen in het programma Jan-Willem Start Op! tussen 08.00 en 09.00 uur uur verzoeknummers aanvragen uit Mediterrane landen. "Het initiatief is bedoeld als hart onder de riem voor alle Spanjaarden en Italianen die zo boos op ons zijn", stellen de dj's. "We willen ze bedanken voor alle fijne dagen, weken en maanden die vrijwel alle Nederlanders tijdens vakanties in die landen hebben gehad."

Daarnaast kan het Mediterrane uurtje ook luisteraars een steuntje in de rug bieden. "In deze donkere tijden smacht iedereen toch even naar dat blije vakantiegevoel. Hopelijk helpt het om een uurtje muziek uit die landen te draaien." Luisteraars kunnen via de socialmediakanalen van het programma verzoekjes indienen.

Jan-Willem Start op! is het best beluisterde ochtendprogramma op de Nederlandse radio.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren