Team BNNVARA-hit Klem werkt aan nieuwe serie BuZa

Door ANP, vrijdag 3 april 2020 12:37, bron: ANP

De makers van hitserie Klem werken aan een nieuwe vierdelige miniserie. Scenarist Frank Ketelaar en producent Robert Kievit hopen dit najaar BuZa te kunnen gaan draaien, een vierdelige miniserie over een minister van Buitenlandse Zaken met een alcoholprobleem, maakte het tweetal vrijdag bekend. De serie moet, als alles goed gaat, begin 2021 bij de NPO te zien zijn.

Acteurs zijn nog niet bekend. Ketelaar en Kievit leggen op dit moment de laatste hand aan het derde seizoen van Klem. De laatste reeks over de ongebruikelijke vriendschap tussen een crimineel (Jacob Derwig) en een hoge pief bij de Belastingdienst (Barry Atsma) moet vanaf half september te zien zijn.

Klem was de afgelopen jaren een van de grote seriehits van de NPO. De opnames van seizoen 3 werden vlak voor de maatregelen in verband met de coronacrisis afgerond. Ketelaar werkt nu vanuit huis aan de montage en nabewerking van de serie.

Eerder maakte de schrijver en regisseur hitseries als Overspel en Vuurzee. Ook was hij medeverantwoordelijk voor musicalsuccessen als Hij gelooft in mij en Tina Turner.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren