logo songteksten.net

Drake leert fans Toosie Slide-dansje in nieuwe video

Drake heeft vrijdag een video uitgebracht bij zijn nieuwe nummer Toosie Slide, dat donderdag online kwam. De Canadese rapper laat in de video zien hoe het dansje gaat dat bij het nummer hoort, terwijl hij door zijn enorme lege villa in Toronto loopt.

Het dansje is bedacht door influencer Toosie, die een paar dagen geleden op een preview van de track al liet zien hoe je hoort te dansen op het nummer. De track werd vernoemd naar het dansje en de #ToosieSlideChallenge was geboren, die al veelvuldig wordt gedaan op de populaire app TikTok. Eigenlijk zouden de dansers ook in de originele clip terechtkomen, maar dat plan ging niet door vanwege de coronacrisis.

In de video brengt Drake ook een subtiele ode aan onlangs overleden basketballer Kobe Bryant. Nadat de rapper langs trofeekasten en zwembaden is gelopen, wandelt hij langs twee Los Angeles Lakers-shirts met daarop nummer 8 en nummer 24. Kobe begon met nummer 24 op zijn shirt tijdens zijn basketbalcarrière op de middelbare school en later droeg hij nummer 8.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren