Taylor Swift geeft fan 3000 dollar na baanverlies

Door ANP, vrijdag 3 april 2020 23:24, bron: ANP

Taylor Swift is fan Jess Buslewicz te hulp geschoten nadat ze haar twee banen vanwege de coronacrisis is kwijtgeraakt. De zangeres heeft 3000 dollar naar de studente overgemaakt, vertelt Jess aan de New York Post.

Jess verbleef voor haar studie in Massachusetts maar moest vanwege de verspreiding van het coronavirus terug naar huis in Connecticut. Daardoor raakte ze haar banen als gids op de universiteitscampus en als oppas kwijt, waarmee ze haar lesgeld en schoolboeken betaalde. Ook haar moeder raakte haar baan als reisagent kwijt vanwege de crisis.

De studente, als sinds haar 7e groot fan van Taylor, hield op Tumblr een blog bij over de zangeres. Daar deelde ze haar verhaal. "Ik maakte me zorgen over hoe we het de komende weken, maanden of hoe lang dit gaat duren financieel zouden redden."

Veel van haar volgers doneerden een bedrag tussen de 5 en 10 dollar, maar woensdag zat daar ineens een bijzondere donatie tussen: die van Taylor. Bij het bedrag stond een persoonlijk bericht van haar idool, zo is te zien op een screenshot. "Jess, ik zag je post over alles wat je doormaakt. Het spijt me dat je je campusbaan bent kwijtgeraakt. Ik snap dat deze situatie je veel angst geeft en ik hoop dat dit cadeau van 3000 dollar jou en je moeder kan helpen gezond en veilig te blijven. Ik stuur je veel knuffels, Taylor."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren