logo songteksten.net

Justin Bieber werkt aan manieren om te helpen in coronacrisis

Justin Bieber wil graag iets doen voor mensen die in financiƫle problemen komen door de coronacrisis. De zanger had in februari al gedoneerd aan een Chinese liefdadigheidsorganisatie, maar werkt ook aan andere manieren om een steentje bij te dragen.

"Zoals we allemaal weten zijn dingen nu erg onzeker. Onze routines, structuur en plannen zijn allemaal gewijzigd door een vreselijk virus dat de hele natie bereikt", schrijft Justin. "Er zijn mensen die geliefden hebben verloren en ook mensen die voor hun leven vechten."

De zanger is dankbaar dat hij zelf gezond is. "Ik schrijf dit om te erkennen dat er mensen zijn die het niet zo makkelijk hebben."

Justin en zijn vrouw Hailey bidden voor de mensen die worstelen door de crisis en willen ze helpen. "We begrijpen dat er heel veel mensen zijn die het zich niet kunnen veroorloven om in hun huis te blijven en mensen die niet weten hoe ze hun rekeningen kunnen betalen. Er zijn mensen die veel angst en zorgen hebben. We werken momenteel aan manieren om hen in financiƫle problemen te helpen en laten je weten hoe jullie ook kunnen helpen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren