Brigitte Kaandorp rondt tournee in september af

Door ANP, woensdag 8 april 2020 13:02, bron: ANP

Brigitte Kaandorp gaat de tournee van haar lopende show Eh... in de eerste week van het volgende seizoen afronden. De Haarlemse komiek haalt de speelweek in Theater Carré die zij moest afgelasten vanwege het coronavirus eind augustus en begin september in. De kaartverkoop voor deze speelweek is van start gegaan.

Kaandorp maakte vorig week bekend dat zij hoopt komend seizoen op tournee te gaan met 'grand dame' Jenny Arean. "Dat wordt een vrolijke, rijke show", meldde de artieste. "Twee luidruchtige vrouwen, twee onstuimige levens en een onverwoestbaar repertoire. Mét een klein orkestje om alles smaakvol te begeleiden. En met de nodige humor natuurlijk."

Die tour staat in potlood in de agenda’s van de theaters. "We weten niet of die vanaf november vlekkeloos van start kan gaan, al was het maar omdat we voorlopig niet kunnen repeteren of bij elkaar komen. We laten het van de loop van de gebeurtenissen afhangen of die show uiteindelijk in de verkoop gaat. Veel onzekerheid voor iedereen dus. Voor de muzikanten waar we mee op pad zouden gaan, voor de technici, de regisseuse, de productie, voor de theaters."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren