logo songteksten.net

Voormalig gitarist Chili Peppers wordt gestalkt

(Novum) - Voormalig Red Hot Chili Peppers-gitarist John Frusciante beschuldigt een vrouw van stalking. De 41-jarige Amerikaan voelt zich niet langer veilig en is naar de rechter gestapt.

Frusciante stelt dat hij vorig jaar werd benaderd door een 32-jarige vrouw die een script over zijn leven wil schrijven. Hij liet weten dat niet te zien zitten, waarop de vrouw hem begon lastig te vallen. De gitarist stelt sindsdien e-mails en brieven met agressieve boodschappen te ontvangen. De vrouw zou ook zijn opgedoken bij verschillende concerten van Frusciantes vrouw Nicole Turley, die eveneens actief is in de muziekwereld.

Eind juli stond de vrouw twee keer op de stoep bij de voormalige Chili Pepper, wat voor hem de spreekwoordelijke druppel was. "Ik ben bezorgd, omdat ik denk dat ze onstabiel is en elk moment door het lint kan gaan", schrijft hij volgens entertainmentsite TMZ in de documenten die hij vorige week indiende bij de rechtbank in Los Angeles. "Het voelt alsof ik word gestalkt."

Frusciante stelt te vrezen voor zijn veiligheid en die van zijn echtgenote. Hij en zijn stalker moeten later deze maand voor de rechtbank verschijnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren