Team New Kids en Bro’s before Ho’s werkt aan nieuwe film

Door ANP, donderdag 9 april 2020 16:18, bron: ANP

Flip van der Kuil en Steffen Haars, het duo achter successen als New Kids en de film Bro’s before Ho’s, werkt aan een nieuwe speelfilm. De titel van de komedie is Krazy House. De film vertelt over de religieuze familieman Bernie die een bende Russische criminele werklieden uit zijn huis moet zien te houden om zijn gezin te beschermen.

Het project wordt financieel gesteund voor het Filmfonds. Producent Kaap Holland wil verder nog weinig kwijt over de komedie. "Het project is inderdaad in ontwikkeling", aldus een woordvoerder. "Maar er is, ook door de coronacrisis, nog veel onduidelijk over het verdere verloop van het project."

De twee New Kids-films uit 2010 en 2011 behoren tot de grootste Nederlandse bioscoopsuccessen van het afgelopen decennium. Het wordt de eerste film in zeker drie jaar voor Steffen & Flip, zoals het duo zichzelf noemt.

De regisseurs maakten vorig jaar wel voor Videoland de bizarre, maar goed ontvangen komedieserie Random Shit. Hierin speelde Henry van Loon tientallen verschillende hoofdrollen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren