logo songteksten.net

Veel lof op sociale media voor speciale editie The Passion

De speciale editie van The Passion kan op sociale media bijna alleen maar rekenen op positieve reacties. Ook veel BN'ers zijn onder de indruk van de manier waarop de EO en KRO-NCRV het paasverhaal in beeld hebben gebracht ondanks de maatregelen rondom het coronavirus. Vooral de rol van presentator Johnny de Mol werd hierin positief ontvangen.

"Mooi gedaan! Klasse van de makers!", vindt RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink. Theatermaker Maurice Wijnen: "Wat heeft Johnny de Mol dit prachtig understated en overtuigend gedaan."

"Ontroerend, in deze heftige tijd, de troost van The Passion", schrijft presentator Jeroen Snel. Schrijfster Susan Smit lijkt ondertussen een traantje te hebben gelaten. "Gelukkig ziet niemand hoe gĂȘnant labiel ik word van die religieuze kitsch."

The Passion bestond dit jaar volledig uit hoogtepunten van afgelopen negen jaar. Alleen de bijdragen van Johnny de Mol en verslaggeefster Anne-Mar Zwart waren live. Kijkers konden online met een processie deelnemen. Bijna 20.000 mensen gaven daar gehoor aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren