Dolly Parton dicht over thuisisolatie

Door ANP, vrijdag 10 april 2020 02:51, bron: ANP

Dolly Parton heeft donderdag de lachers op haar hand gekregen met een gedicht dat ze schreef over thuisisolatie in coronatijd, Daarin stelt ze onder meer: "Als het virus ons niet vloert, dan doet de quarantaine dat wel."

De countryzangeres plaatste een video op haar Instagram waarin ze haar versje voordraagt. Daarin heeft ze het onder meer over kinderen die zich onuitstaanbaar gedragen tijdens het verplicht thuisblijven, en over het geruzie tussen stellen in deze dagen. "Al die liefhebbende koppels, die het eens zo leuk en gezellig hadden. Nu vechten ze elkaar de tent uit zoals Donald en Pelosi", grapt ze, verwijzend naar de Amerikaanse president Donald Trump en de democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi.

Het gedicht van Parton was duidelijk een dolletje, tot nu toe heeft de zangeres juist geprobeerd haar fans een hart onder de riem te steken in deze uitzonderlijke tijden. Eind maart liet ze hen weten: "Ik denk dat als dit over is, we allemaal betere mensen zijn. Hou de moed erin, wees niet te bang, het komt allemaal goed."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren