logo songteksten.net

BNNVARA komt in najaar met nieuwe serie All Stars

Regisseur Jean van de Velde werkt aan een nieuwe reeks van de hitserie All Stars. Dat hebben BNNVARA en producent Rolf Koot vrijdag bekendgemaakt.

De oorspronkelijke acteurs die in de eerste film uit 1997 de hoofdrollen speelden, keren terug in All Stars & Zonen, zoals de serie gaat heten. Het is de bedoeling de doorstart in juni en juli wordt opgenomen en dit najaar al op televisie te zien is. Deze planning is wel afhankelijk van de coronarichtlijnen van de overheid; op dit moment liggen door de quarantaine-restricties alle opnames van Nederlandse films en series stil.

De succesfilm All Stars verhaalde over een groep mannelijke dertigers die in hun vrije tijd samen voetbal spelen. De hoofdrollen werden vertolkt door Danny de Munk, Kasper van Kooten, Thomas Acda, Raymi Sambo, Peter Paul Muller, Daniƫl Boissevain en Antonie Kamerling. Na de film volgden nog drie reeksen voor televisie.

"We begonnen onlangs weer na te denken hoe het nou met onze mannen zou gaan", stelt scenarist en regisseur Jean van de Velde. "De helden van weleer zijn ouder geworden en staan nu achter de bar van de club, of zijn penningmeester geworden. Hun zoons zijn nu aan de bal."

Wie de zoons gaan spelen, willen de makers nog niet prijsgeven. Er is heel bewust voor gekozen de serie door te laten gaan na de eerste film. Zo is het personage van Thomas Acda in de oude serie overleden, maar keert hij wel terug in de nieuwe reeks. Het scenario van de tien nieuwe afleveringen is geschreven door Van de Velde en het collectief Winchester McFly, dat eerder onder meer aan Smeris en Feuten werkte.

Wat de makers gaan doen met het personage Hero, dat in de oorspronkelijk film werd vertolkt door Antonie Kamerling, willen zij nog niet zeggen. "Maar er komt geen andere acteur die hem gaat vervangen. En zijn afwezigheid speelt zeker een rol in het verhaal", stelt BNNVARA-producent Robert Kievit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren