logo songteksten.net

Ali B hoopt dat iemand Derksen en Van der Gijp bloemetje brengt

Ali B heeft zaterdag op Twitter gereageerd op een tirade van Johan Derksen en René van der Gijp over zijn bloemenactie. De rapper bezorgde de afgelopen week bloemen aan 150.000 eenzame ouderen. De twee tafelheren van het programma Veronica Inside noemden dit vrijdag op televisie "weerzinwekkend" en "walgelijk".

Ali B laat het tweetal weten "vooral de voorspelbaarheid van jullie mening" jammer te vinden. "Dat wordt op een gegeven moment een beetje zielig. En ik hoop dat als jullie ooit eenzaam zijn, er ergens een weldoenertje is dat schijt heeft aan cynische meningen en jullie alsnog een bloemetje brengt."

Van der Gijp en Derksen verweten Ali B in de uitzending dat zijn bloemenactie "vooral om Ali B gaat". Van der Gijp vond dat Ali B "eens iets anoniem" zou moeten doen. "Hij moet altijd alles maar aan tv-programma’s linken", mopperde Derksen.

René van der Gijp en Johan Derksen zijn al jarenlang twee keer per week twee uur op televisie te zien. Hier delen zij hun mening over alles wat ter tafel komt en vragen zij aandacht voor zaken die zij belangrijk vinden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren