logo songteksten.net

Kaley Cuoco in tranen door optreden Andrea Bocelli

Kaley Cuoco is zeer geroerd door het optreden dat Andrea Bocelli gaf in en voor een lege kathedraal in Milaan. De voormalig Big Bang Theory-actrice vond het zo mooi dat ze in huilen uitbarstte.

"Het was het mooiste dat ik ooit heb gezien", zei Kaley snikkend in een video in Instagram Stories. De actrice kreeg tijdens het optreden nog meer reden om te huilen omdat haar zieke hond overgaf op de bank. Kaley miste daardoor het einde maar dankzij haar man Karl kon ze er later toch nog van genieten. "Bedankt Andrea Bocelli. Dat was fantastisch."

Tussen de inmiddels bijna 27 miljoen kijkers zaten nog meer bekende namen. Onder anderen Kim Kardashian en Hugh Jackman hebben het optreden gezien. "Dit was een geweldig cadeau en precies wat we nodig hadden", aldus Jackman op Instagram.

Bocelli zong begeleid door een organist meerdere nummers in de imposante Duomo di Milano. Hij sloot zijn optreden af door buiten het gebouw Amazing Grace ten gehore te brengen terwijl beelden werden getoond van vrijwel uitgestorven straten in wereldsteden als Parijs en New York.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren