logo songteksten.net

Kick-off corona-editie Serious Request trekt 834.000 kijkers

Ook op tv waren mensen benieuwd naar de speciale corona-editie van Serious Request van NPO 3FM. De kick-off-uitzending op NPO 1 trok maandagavond 834.000 kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het was het twaalfde best bekeken programma van de dag.

Op de radiozender ging Serious Request: Never Walk Alone maandagochtend van start. Dj's draaien daarvoor tot en met zaterdag verzoekplaten die luisteraars tegen betaling hebben aangevraagd. Alle opbrengsten gaan naar het Rode Kruis voor steun tijdens de coronapandemie.

Op tv is er tot en met vrijdag dagelijks een update te zien op NPO 1 met onder meer verhalen van vrijwilligers van het Rode Kruis en bijzondere momenten uit de radio-uitzendingen. Op zaterdag wordt de afsluitende show uitgezonden. Dan wordt bekend hoe veel er is opgehaald met de actie.

Op tweede paasdag stemden ruim 2,5 miljoen mensen af op het NOS Journaal van 20.00 uur, het best bekeken programma in de kijkcijferlijst. Spoorloos stond met 1,64 miljoen kijkers op de tweede plaats, op de voet gevolgd door Radar met 1,62 miljoen kijkers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren