logo songteksten.net

Musicalhit Everybody’s Talking About Jamie uitgesteld

De Nederlandse première van de succesvolle West End-musical Everybody’s Talking About Jamie is uitgesteld. De productie zou eigenlijk vanaf 4 augustus twee weken te zien zijn in Koninklijk Theater Carré maar dat gaat vanwege de uitbraak van het coronavirus niet door, laat het Amsterdamse theater dinsdag weten.

Het is nog niet bekend wanneer de musical nu te zien is in Nederland. Met mensen die al kaartjes hadden gekocht, wordt contact opgenomen.

De cast van Everybody is Talking About Jamie was onlangs gestart met de Britse tournee, maar moest die al deels annuleren. Als onderdeel van de toer zou de voltallige cast ook naar Nederland komen om de productie aan het Nederlandse publiek te tonen.

De feelgoodmusical ging in februari 2017 in première in Londen en trekt sindsdien volle zalen. De voorstelling is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt over een 16-jarige tiener (John McCrea) die verkleed als dragqueen naar het eindexamengala van zijn school wil. De muziek is van Dan Gillespie Sells, de singer-songwriter van de Britse popband The Feeling.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren