logo songteksten.net

Shary-An wil feedback op debuutalbum

(Novum) - Shary-An is benieuwd naar de mening van haar fans. De 19-jarige zangeres, bekend van haar deelname aan The Voice of Holland, roept luisteraars op feedback te geven op haar debuutplaat. "Ik wil heel veel leren", vertelt Shary-An voor de camera van Novum Nieuws.

"Als jullie mijn plaat kopen, kunnen jullie me feedback geven. Dan weet Shary-An wat Shary-An de volgende keer beter moet doen", filosofeert de zangeres. Haar eerste album Love Me For Who I Am ligt vanaf 23 september in de winkelschappen. "Ik vind het spannend omdat het mijn eerste plaat is en ben erg benieuwd naar wat het publiek ervan vindt."

Volgens Shary-An krijgen luisteraars een duidelijk beeld van haar. "Het is wie ik ben, daar gaat de plaat over. Het zijn twaalf stukken en die vertellen echt iets over de wereld en over mij en hoe ik over dingen denk."

De zangeres, die geen geheim maakt van haar lesbische relatie, is blij met haar aanhang, maar wil muziek maken voor iedereen. "Ik ben heel blij met de gays, want het maakt niet uit wat je draait, ze gaan toch wel los. Maar ik wil gewoon muziek maken waarop iedereen uit z'n dak kan gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren