logo songteksten.net

Alison Brie had moeite met zichzelf mooi te vinden

Alison Brie vond het vroeger vaak moeilijk om te accepteren hoe ze eruitzag. Dat bekent de actrice in een interview met Women's Health. De Community-ster vond zichzelf soms 'erg lelijk'.

Nu nog heeft Alison af en toe last van Body Dysmorphic Disorder (BDD), een stoornis in de lichaamsbeleving waarbij mensen bepaalde lichaamsdelen van zichzelf lelijk vinden. "Soms kijk ik naar foto's op de rode loper waar ik mezelf erg lelijk vind, maar er zijn ook foto's bij waarvan ik nu denk 'ik zag er geweldig uit'", aldus Alison. "Dan herinner ik het me weer: een uur daarvoor was ik in tranen omdat ik mezelf zo afstotelijk vond."

De stoornis is iets waarmee Alison naar eigen zeggen haar hele leven mee zal kampen. De actrice heeft soms ook last van depressies zegt ze, maar daar heeft ze een oplossing voor. "Dan sleep ik mezelf met tranen over mijn wangen naar een yogales, zelfs als ik niet onder de mensen wil zijn. Naar de les gaan, even eruit zijn en je bloed laten doorstromen. Uiteindelijk helpt het."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren