logo songteksten.net

Tiger King blijft onverminderd populair op Netflix

De documentaire Tiger King blijft de best bekeken show op streamingdienst Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de serie ook na drie weken nog steeds bovenaan de lijst met best bekeken programma's van Netflix.

De streamingdienst voegde eerder deze week een epiloog toe waarin bijfiguren uit de serie terugblikken op het succes van de reeks. Deze snel in elkaar geflanste aflevering werd overal ter wereld neergesabeld, maar dat lijkt de kijkers die meer Tiger King willen niet af te schrikken.

Tiger King vertelt het verhaal van twee tegenpolen: Joe Exotic, de eigenaar van een goedlopend wildpark, en Carole Baskin, de oprichter van dierenrechtenclub Big Cat Rescue. Langzaam maar zeker voert regisseur Eric Goode de kijker puzzelstukjes die leiden naar een gewelddadige ontknoping.

Ook veelbekeken op Netflix is de nieuwe film van Quentin Tarantino, Once upon a time in Hollywood. De film, over een sappelende acteur die eind jaren zestig zoekt naar een hitrol, werd eerder online gezet vanwege de coronacrisis. De film ging vorige zomer in première.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren