logo songteksten.net

Woe en Van der Laan gaan nieuwe show opnemen met virtueel publiek

Cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe gaan hun nieuwe show Even tot hier ondanks de coronacrisis toch opnemen met publiek. Het publiek is echter niet live aanwezig in de studio maar kijkt vanuit huis virtueel mee naar de opnames.

Het publiek kan, net als normaal, ook meespelen met de quiz die in het programma zit. Wie zich aanmeldt voor een van de opnames, krijgt van tevoren kleurkaarten die gebruikt kunnen worden en getoond kunnen worden via de webcam.

Het publiek zal op een groot scherm in de studio te zien zijn. De opnames vinden plaats op meerdere data in april, mei en juni. BNNVARA-leden kunnen tickets voor deze bijzondere sessies bestellen, maakte de omroep donderdag bekend.

Het is voor zover bekend het eerste satirische programma dat in coronatijd toch actief gebruikt maakt van publiek. Programma's als Zondag met Lubach en Dit was het nieuws worden al ruim een maand opgenomen zonder mensen in de zaal. Beide series zullen ondanks de coronacrisis niet langer zijn dan het geplande aantal afleveringen, laat de NPO weten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren