logo songteksten.net

Coen Swijnenberg voelt 'energie terugkomen na klotewinter'

538-dj Coen Swijnenberg heeft voor het eerst sinds lange tijd weer van zich laten horen. De radiomaker meldde half november dat hij een burn-out heeft en voorlopig niet op de zender te horen zou zijn. Swijnenberg plaatste donderdag voor het eerst in lange tijd weer een bericht op Instagram.

"Het gaat met mij gelukkig de goede kant op", schrijft hij. "Dat voelt als een behoorlijke opluchting eerlijk gezegd want deze winter is ronduit klote geweest. Ook met de leukste baan van de wereld kun je in een burn-out terechtkomen, blijkt maar weer. Gelukkig begint de energie terug te komen en ben ik in staat om weer wat te ondernemen en te genieten."

Swijnenberg voegt daar meteen aan toe dat hij "er nog niet is. Maar ik wil dit vast met jullie delen. De komende tijd ga ik weer wat dingen oppakken. Verwacht me nog niet meteen voor de microfoon van de Coen en Sander Show, maar ik ben onderweg. Het kriebelt in elk geval weer om radio te gaan maken."

De dj bedankt alle luisteraars en "andere aardige mensen" voor de vele lieve reacties en woorden die hij de laatste maanden heeft ontvangen. Bij zijn bericht plaatste Swijnenberg een foto terwijl hij door een bos loopt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren