logo songteksten.net

Patricia Paay verwijt Adam Curry vertrek dochter

(Novum) - Patricia Paay heeft nog elke dag verdriet van haar scheiding. "Mijn gezin is weg, mijn huwelijk is weg, mijn huis is weg en mijn kind is weg", vertelt Paay aan Beau Monde. Vooral de verhuizing van dochter Christina doet pijn. "Christina woont bij Adam. Dat is hard. Ik weet niet hoe ik met dat gemis om moet gaan."

Paay vindt dat haar ex Adam Curry hun dochter nooit had mogen overhalen mee te verhuizen naar de Verenigde Staten. "Dat je binnen een relatie verliefd wordt op iemand anders, begrijp ik best. Maar dat je als vader niet wat meer rekening houdt met mij, als moeder van ons kind, vind ik pijnlijk. Als je weet hoe belangrijk de band is tussen moeder en dochter, moet je toch denken: goh, het zal niet meevallen voor Patricia. Ik zeg tegen mijn dochter: blijf lekker bij je moeder."

Het huwelijk van Paay en Curry liep in mei 2009 na ruim twintig jaar op de klippen. Curry was gevallen voor actrice Micky Hoogendijk en verliet Paay voor haar. Dochter Christina verhuisde met haar vader en zijn nieuwe vriendin mee naar de Verenigde Staten.

Hoewel Patricia het nog dagelijks moeilijk heeft met het vertrek van haar nu 20-jarige dochter, neemt ze haar niets kwalijk. "Ik geef mijn dochter niet de schuld. Ze was toen 18 jaar. Ze is in Amerika geboren en natuurlijk voelt ze zich aangetrokken tot dat land."

Het contact met haar ex is volgens Paay 'slecht'. "Hij sluit zich af. Heeft zoiets van: niet meer aan denken, dan is het weg. Maar dat is natuurlijk niet zo. Ik kijk er leuk op terug, ik heb een fantastisch leven gehad met hem." De 62-jarige presentatrice vertelt dat ze pas echt ging leven toen ze Curry leerde kennen. "Maar Adam denkt zo niet. Hij doet de deur dicht, dan heeft hij gewoon geen last van je. Dat vind ik heel jammer."

De scheiding kwam voor Paay als donderslag bij heldere hemel. "Een week voordat Adam me verliet, zei ik nog dat het leven zo fijn was met hem, dat ik zo gelukkig was in die periode. Oh ja? zei hij nog. En ik dacht: wat ben je toch een dooie." Patricia had naar eigen zeggen niets door. "Ik wist niet wat er met hem aan de hand was, heb het helemaal niet gesignaleerd. Nu denk ik: hij is in een megamidlifecrisis beland, maar toen had ik dat helemaal niet door."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren