logo songteksten.net

Reese Witherspoon in therapie sinds ze 16 was

Reese Witherspoon had therapie sinds ze 16 jaar oud was. Dit onthult de Legally Blond-actrice in de podcast I Weigh van de Britse presentatrice Jameela Jamil.

"Ik had absoluut angst. Mijn angst manifesteert zich als depressie, dus ik zou echt depressief worden. Mijn brein is als een hamster in een wiel die er maar niet uit wil komen. Ik probeer het mijn hele leven al te managen", onthult Reese in de podcast.

De twee spraken ook over haar aanvaring met de politie in 2013. Ze werd in de boeien geslagen nadat ze zich misdroeg tegen een agent. Ze ging over de schreef toen een politieagent haar man Jim Toth ondervroeg op verdenking van rijden onder invloed. Ze zou zich hebben verzet en aan de agenten hebben gevraagd of ze wel wisten wie ze was.

"Wat ik heb gedaan was erg stom", blikt Witherspoon terug. "Het was zo gĂȘnant en dom. Maar weet je? Het gaf me wel lucht om te ademen. Ik ben ook maar een mens van vlees en bloed. Ik neem domme beslissingen. Ik neem geweldige beslissingen. Ik ben gewoon een mens."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren