logo songteksten.net

Sam Smith heeft 'zeker weten' corona gehad

Zanger Sam Smit is er zeker van dat hij besmet is geraakt met het coronavirus, al is hij niet getest. Zijn sterke vermoeden is gebaseerd op een zelfdiagnose, vertelt de 27-jarige Britse zanger.

"Ik ben niet getest, maar ik weet dat ik het heb gehad. Ik ga er gewoon van uit, omdat alles wat ik over het virus lees er op wijst. Dus ja, ik ben er zeker van dat ik het had."

Sam vertelt dat hij symptomen van Covid-19 kreeg nog voordat het Verenigd Koninkrijk maatregelen had genomen tegen de verspreiding van het virus. Zijn zus had dezelfde symptomen. Beiden gingen ze drie weken in zelfisolatie om de rest van hun familie te beschermen. "We hebben een oma op leeftijd, we wilden geen risico lopen."

Inmiddels is de artiest aan het herstellen, al gaat dit ten koste van zijn creativiteit. "Toen de rest van het land in lockdown ging, krabbelde ik weer op. In het begin voelde ik de drang om te zingen, om in de woonkamer mee te zingen met nummers van Corinne Bailey Rae en Stevie Wonder, maar na een week wilde ik niet meer zingen."

Sam besloot onlangs de release van zijn derde album uit te stellen. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de plaat op 5 juni zou verschijnen, maar dat wordt uitgesteld naar een later moment dit jaar. Ook de titel To Die For wordt aangepast. Sam vindt het niet gepast om tijdens de coronacrisis met een album te komen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren