logo songteksten.net

Adele helpt dochter Schwarzenegger bij verdriet

(Novum) - Katherine Schwarzenegger heeft veel steun aan de muziek van Adele. "Ik ben geobsedeerd door Adele. Het is de beste emotionele muziek die er is", vertelt de oudste dochter van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver aan het Amerikaanse tijdschrift Harper's Bazaar. Ze heeft het moeilijk met de scheiding van haar ouders.

De 21-jarige Katherine is momenteel in Malibu op vakantie. Ze heeft daar nog een manier gevonden om de scheiding te verwerken. "Winkeltherapie is het helemaal." Schwarzenegger en Shriver kondigden in mei aan uit elkaar te gaan na een huwelijk van 25 jaar. De reden van de breuk is dat de acteur veertien jaar geleden een buitenechtelijk kind bleek te hebben verwekt bij hun huishoudster.

Katherine Schwarzenegger heeft nog steeds een sterke band met haar moeder. "Ik praat ongeveer zes keer per dag met mijn moeder en we e-mailen ook constant. Mensen zeggen dat we net een tweeling zijn." Ook met haar vader heeft ze nog goed contact. "Ik ben close met mijn vader, maar het zijn twee totaal verschillende relaties."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren