logo songteksten.net

Corona houdt Shawn Mendes en Camila Cabello niet tegen

Zelfs een pandemie komt niet tussen Shawn Mendes en Camila Cabello. De popartiesten kropen afgelopen nacht samen achter de piano voor een duet tijdens Together At Home, het online popconcert dat Lady Gaga organiseerde voor hulpverleners die overuren maken tijdens de coronacrisis.

Shawn en Camila, die geen 1,5 meter afstand hielden, zongen de klassieker What A Wonderful World. Het nummer werd op social media al snel bestempeld tot een van de hoogtepunten van het benefietconcert. Ook onder anderen Taylor Swift en Lady Gaga werden geprezen voor hun bijdragen.

Tijdens het concert, waaraan de artiesten vanuit thuis deelnamen, vielen een paar dingen op. Zo blijkt Rolling Stones-drummer Charlie Watts geen drumstel thuis te hebben. Terwijl de andere Stones met een gitaar om hun nek verschenen, hield Watts het bij luchtdrummen.

Elton John is daarentegen weer herenigd met zijn geliefde instrument. De zanger deed eind vorige maand nog zijn beklag over het gemis van zijn piano. Elton nam voor het thuisconcert van iHeart Radio plaats achter het keyboard van zijn zoon, in plaats van zijn vleugel. "Uitgerekend in het enige huis zonder piano zit in ik quarantaine", grapte hij destijds. Zaterdagnacht bracht hij zijn hit I'm Still Standing wel vanachter een vleugel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren