logo songteksten.net

Lady Gaga geeft kijkers One World toestemming tot glimlachen

Lady Gaga is ontzettend blij met de bijna 128 miljoen dollar aan donaties voor het virtuele benefietconcert One World: Together at Home dat zij mede-organiseerde. "Ik voel me zo nederig dat ik onderdeel mocht zijn van dit project", reageerde Lady Gaga zondag op Twitter op de voorlopige eindopbrengst.

Gaga bedankte ook alle kijkers en zelfs iedereen die niet kon kijken naar de show vol artiesten die vanuit hun eigen huis een bijdrage leverden. "We doen er allemaal toe. We zijn één wereld", twitterde ze.

Gaga opende de show met een opbeurende cover van Nat King Cole's klassieker Smile, vanuit haar eigen thuis. "Wat ik vanavond zou willen doen, is je toestemming geven te glimlachen, althans vanavond", opende ze de het concert. "In de afgelopen weken zijn we over de hele wereld getuige geweest van de ongelooflijke dapperheid, moed en vriendelijkheid als reactie op deze wereldwijde pandemie. Iedereen, van de artsen en verpleegsters aan de frontlinie tot de vrijwilligers in de geestelijke gezondheidszorg, supermarktmedewerkers, pakketbezorgers en postbodes, hebben ongekende vriendelijkheid getoond tijdens de strijd tegen Covid-19."

"We willen de andere kant van deze pandemie laten zien en ik weet dat jij dit ook wil. Maar vanavond is geen inzamelingsactie, dus doe je portemonnee maar weg", voegde Gaga eraan toe. "Het is onze liefdesbrief aan de wereld."

One World: Together is een wereldwijd initiatief van Global Citizen in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. MTV herhaalt de special zondag om 19.15 uur.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren