logo songteksten.net

Teleurstelling bij organisatie Pinkpop 'onvoorstelbaar groot'

Pinkpop moet noodgedwongen de 51e editie doorschuiven naar volgend jaar. Het festival, het langstlopende jaarlijkse popfestival ter wereld, kan dit jaar niet doorgaan als gevolg van de verlengde coronamaatregelen. De 51e editie van Pinkpop staat nu op 18, 19 en 20 juni 2021 in de agenda.

"Met pijn in ons hart moeten we aankondigen dat de 51e editie van Pinkpop helaas niet in 2020, maar pas in 2021 zal plaatsvinden", communiceerde de festivalorganisatie dinsdagavond al tijdens de persconferentie van premier Mark Rutte over de verlening van de coronamaatregelen. "Natuurlijk is de teleurstelling binnen de organisatie van Pinkpop onvoorstelbaar groot, maar ondanks dat staan we volledig achter dit besluit, aangezien jullie gezond- en veiligheid en ook die van alle andere betrokken partijen onze hoogste prioriteit heeft."

De festivalorganisatie werkt nog aan een plan voor de verkochte tickets. Duidelijk was al dat Pinkpop is aangesloten bij de landelijke 'Bewaar je ticket-regeling', waarbij kaarten geldig blijven voor de editie van volgend jaar. "Wij begrijpen dat er vragen leven, maar om meerdere redenen hebben we even de tijd nodig en we hopen op jullie begrip en medewerking wat dat betreft", aldus de organisatie. "We informeren kaartkopers zo snel mogelijk en persoonlijk."

Pinkpop bedankt kaartkopers "voor het vertrouwen" en stelt dat het "natuurlijk buiten kijf staat dat de 51e editie van Pinkpop memorabel wordt!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren