Concert at Sea had 'jubileum anders voorgesteld'

Door ANP, dinsdag 21 april 2020 19:59, bron: ANP

Concert at Sea moet "met pijn" melden dat het festival in 2020 niet plaatsvindt. Als gevolg van de verlengde coronamaatregelen, waardoor evenementen tot zeker 1 september niet doorgaan, sneuvelt ook de jubileumeditie van Concert at Sea die eind juni zou plaatsvinden.

"Het doet pijn dit te moeten melden. Net als jullie keken we weer erg uit naar het jaarlijks hoogtepunt op de Brouwersdam, maar het is helaas niet anders", reageert BLØF-frontman Paskal Jakobsen op de gedwongen afgelasting van 'zijn' festival. BLØF organiseert Concert at Sea sinds 2006 jaarlijks in Zeeland, dit jaar zou het festival voor de 15e keer plaatsvinden. "Wij hadden ons vijftienjarig jubileum anders voorgesteld", concludeerde de festivalorganisatie.

De jubileumeditie van Concert at Sea schuift een jaar op en staat nu gepland op 24, 25 en 26 juni 2021. Kaarten die zijn gekocht voor de editie van dit jaar, blijven geldig voor volgend jaar. Tickethouders ontvangen volgens de festivalorganisatie binnen een week een mail met meer informatie.

Jakobsen spreekt bijzondere dank uit aan het zorgpersoneel en anderen die werkzaam zijn in cruciale beroepen. "We zijn vooral dankbaar voor iedereen in de zorg en al die mensen die ons land draaiende houden in deze moeilijke tijd. Zij verdienen alle ruimte om hun werk goed te kunnen doen. Wij wensen hen en iedereen die geraakt wordt door het virus veel sterkte."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren