logo songteksten.net

Chiel Montagne donderdag weer uit ziekenhuis

(Novum) - Chiel Montagne wordt hoogstwaarschijnlijk donderdagmiddag uit het ziekenhuis ontslagen. De 66-jarige presentator werd opgenomen nadat hij afgelopen zaterdag werd getroffen door een epileptische aanval.

"Zoals het er nu voorstaat mag hij morgen weer naar huis", laat zijn echtgenote woensdagavond weten. "Zijn verhoogde bloedwaardes zijn weer beter sinds hij in het ziekenhuis ligt." Uit een test bleek dat er iets in het bloed van de presentator zit. De besnorde presentator, die al enkele dagen antibiotica krijgt, zou last hebben van een ontsteking, maar tijdens een onderzoek werd niets aangetroffen.

Artsen denken dat Montagne de afgelopen tijd gewoon te druk in de weer is geweest. Volgens zijn vrouw was hij het dagelijkse rondje dat hij liep zat. Daarop zijn de twee meerdere keren op stap geweest en zijn ze gaan varen. Montagne wordt donderdagochtend een laatste keer onderzocht. Als alles goed is mag hij 's middags naar huis.

De presentator van Op Volle Toeren was net enkele weken thuis na een darmoperatie. Montagne werd eind mei opgenomen met een abces in zijn darmen en werd later getroffen door een ziekenhuisbacterie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren