logo songteksten.net

'Nooit plan geweest voor rentree Smollett in Empire'

"Er is nooit een plan geweest om Jussie Smollett te laten terugkeren in het zesde en laatste seizoen van Empire." Dat heeft Brett Mahoney, een van de producenten, aan Deadline verteld.

Volgens de New York Post waren er in december gesprekken van Mahoney met Smollett voor een mogelijke rentree, maar dat werd toen door de maker van Empire, Lee Daniels in alle toonaarden ontkend. "Naar mijn idee zou het raar zijn om deze show te beëindigen zonder hem daarvan deel te laten uitmaken. Hij speelde een belangrijke rol en daarom hebben we het erover. Maar er is nog geen beslissing over gemaakt," aldus Mahoney afgelopen december.

Jussie Smollett werd vorig jaar abrupt uit de serie Empire geschreven, nadat was gebleken dat hij valselijk claimde in elkaar geslagen te zijn door een groepje homofobe Trump-aanhangers, wat onjuist bleek. Smollett bleek de mishandeling in scène te hebben gezet.

Mysterie wordt niet opgelost

Van het zesde seizoen van de successerie zijn de laatste twee afleveringen niet afgemaakt vanwege de uitbraak van het coronavirus. In de laatste episode zou eigenlijk een mysterie worden opgelost. Dat zal niet gebeuren: makers Danny Strong en Lee Daniels bevestigden vorige week dat de achttiende aflevering van de serie het einde voor Empire betekent.

In die aflevering is Smollett toch een beetje aanwezig. In een van de scènes is een foto van hem te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren