logo songteksten.net

Paul de Leeuw wilde ook programma uit huis maken

Paul de Leeuw had graag voor RTL een zelfde programma als Beau van Erven Dorens nu wekelijks maakt met Beau blijft binnen willen presenteren. Voor hem is echter geen plek. Ook niet als Beau straks stopt om Eva Jinek te vervangen, denkt Paul.

"Ik ben nog niet gevraagd dus ik kan niet zeggen of ik dat ga doen. Ik denk dat ze gaan stoppen met het programma. Ik geloof ook wel dat er een klein verzadigingspunt is opgetreden", zei Paul woensdag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune.

De presentator had RTL een paar weken geleden een zelfde soort voorstel gedaan om een programma te maken vanuit huis. "Ik was begonnen met houtje-touwtje-tv op m'n eigen kanaaltje: TV-Quaran-Tine. Maar toen waren ze al bezig met Beau. Dat was hetzelfde concept en ja, dan houdt het op. Dat kan je niet met twee mensen doen", zegt hij. "Je voelt je dan wel gepasseerd, maar dat hoort bij het vak. Daar moet je ook niet lullig over doen."

"Ik heb het geaccepteerd en ik heb ook een goed thuisfront. Dan leg je je daarbij neer", vervolgt Paul. "Ik ben wel snel in het likken van de wonden en het doorgaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren