logo songteksten.net

Davina Michelle en Snelle geven onlineconcert in Rijksmuseum

Davina Michelle en Snelle geven maandagochtend op Koningsdag een speciaal optreden in het Rijksmuseum dat te volgen is op YouTube.

Het is voor het eerst dat Davina Michelle en Snelle weer samen optreden sinds het moment dat zij de hit 15 Miljoen Mensen herschreven voor hun optreden in een leeg Ahoy. De nieuwe versie 17 Miljoen Mensen staat nu voor de vierde week bovenaan de Top 40.

De artiesten twijfelden niet toen het verzoek kwam om voor Koningsdag in het Rijksmuseum iets bijzonders te doen. Snelle: "Ik ben enorm vereerd dat we zijn gevraagd om iets moois te doen op Koningsdag. Het is fantastisch dat we in het Rijksmuseum tussen de meesterwerken mogen optreden."

Davina Michelle en Snelle komen niet alleen naar het Rijks, want het optreden bevat ook verrassingen. Davina: "Natuurlijk zal het raar zijn om in deze schitterende omgeving te staan zonder publiek maar we hopen op deze manier iets moois te geven aan heel Nederland op Koningsdag. Het voelt goed om juist op deze bijzondere dag nog een keer onze single 17 Miljoen Mensen te spelen".

Het concert is maandag vanaf 9.00 uur te volgen op: Youtube.com/ingnl

.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren