logo songteksten.net

Kelly Osbourne test negatief op coronavirus

Goed nieuws voor Kelly Osbourne. De 35-jarige dochter van Ozzy Osbourne had symptomen van het coronavirus, maar blijkt niet te zijn besmet. Dat laat de zangeres en presentatrice weten op Instagram.

Kelly kon daarom voor het eerst in tijden weer op bezoek bij haar broer Jack, die lijdt aan de ziekte MS en daarom behoort tot de risicogroep. Op Instagram deelt ze een video van de dikke knuffel die ze hem gaf tijdens hun emotionele hereniging. "Omg omg omg ik ben getest en was negatief op Covid-19 en kon eindelijk mijn broer een knuffel geven", schrijft Kelly. "Helaas was ik ermee in aanraking gekomen en had ik symptomen en moest ik me laten testen omdat mijn broer MS en mijn vader Parkinson heeft."

Een paar weken geleden zag Kelly haar vader en moeder ook weer op gepaste afstand. "Vandaag was de eerste keer dat ik mijn ouders zag in bijna drie weken. Hoewel ik ze niet mocht knuffelen neem ik op dit moment genoegen met wat wel kan", zei ze destijds op Instagram. "Het gaat goed met ze en ze zijn op dit moment veilig. Bedankt voor jullie constante beterschapswensen en steun. We slaan ons hier samen doorheen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren