logo songteksten.net

Heel Holland Bakt krijgt mogelijk stoplichten in tent

De Heel Holland Bakt-tent ziet er tijdens het volgende seizen anders uit. Vanwege de coronacrisis denkt Omroep MAX-baas Jan Slagter zelfs aan het plaatsen van stoplichten, zo zegt hij tegen het AD.

"De tent wordt verlengd, de kookblokken komen verder uit elkaar te staan. We denken er aan te gaan werken met stoplichten. Zodat niet alle kandidaten tegelijk naar de koeling rennen", aldus Slagter. Volgens hem kan dat ook "heel leuk beeld" opleveren. "Wat ook kan is iedere kandidaat een aparte koeling geven.’’

Robèrt en Janny kunnen de baksels in ieder geval gewoon proeven. "We willen ons echt aan de regels houden. We hebben ook bij het RIVM geïnformeerd of het veilig is van de baksels te proeven. Dat is gelukkig het geval."

Kindereditie

Na de zomer komt MAX eerst met een kindereditie van Heel Holland Bakt. Ook deze wordt aangepast. "We wilden grootouders met hun kleinkinderen laten bakken, maar door de huidige situatie is dat niet haalbaar. Vaders of moeders mogen wel bij hun kinderen staan, dus gaan we voor die combinatie."

Ook volgen er enkele zomerafleveringen met compilaties uit de afgelopen zeven seizoenen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren