logo songteksten.net

Snelle bezorgt Interpolis vier Best Social-nominaties

De samenwerking tussen verzekeraar Interpolis en rapper Snelle heeft voor vier nominaties gezorgd bij de business-nominaties van The Best Social Awards. De campagne rond het gevaar van appen op de fiets, met het daarbij behorende liedje Smoorverliefd, maakt kans in de categorieën beste campagne, beste positive impact, beste influencer campagne en beste video, zo maakte de organisatie woensdag bekend.

De videoclip van het nummer Smoorverliefd, dat een nummer 1-hit werd, maakte de harde realiteit duidelijk van het gevaar van appen op de fiets en komt daardoor volgens de organisatie binnen bij de doelgroep.

Ook bij enkele andere nominaties waren BN'ers betrokken, zoals de twee nominaties van Videoland voor de lancering van de bont-documentaire van Famke Louise. Albert Heijn maakt onder meer kans dankzij een influencercampagne met Kay Nambiar en Vjeze Fur. Bol.com is met zes nominaties in vijf verschillende categorieën de grootste kanshebber.

The Best Social Awards worden dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Donderdag worden de nominaties van de publieksprijzen bekendgemaakt.

Vanwege de coronacrisis is er dit jaar geen grootse uitreiking. De winnaars worden op 27 en 28 mei bekendgemaakt middels een livestream.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren