logo songteksten.net

Stacey Dash gaat voor de vierde keer scheiden

Het huwelijk van Clueless-actrice Stacey Dash is na twee jaar op de klippen gelopen. In een statement op Instagram laat de 53-jarige weten dat de beslissing om te scheiden een moeilijke was.

"Na veel bidden, denk ik dat dit de juiste weg is voor ons", deelt Dash met haar volgers. "Ik wens hem niets dan goeds. Bedankt voor al jullie steun en het respecteren van onze privacy in deze moeilijke tijd."

De actrice en advocaat Jeffrey Marty trouwden in 2018, tien dagen nadat ze elkaar hadden leren kennen. Afgelopen september werd Dash gearresteerd voor huiselijk geweld. Alhoewel zij haar man in eerste instantie beschuldigde van mishandeling, namen agenten haar mee naar het bureau onder verdenking van het duwen en krabben van haar echtgenoot. Uiteindelijk liet de politie de zaak vallen.

Alhoewel ze hier en daar nog film- en televisierolletjes scoort, is Dash de laatste jaren vaker in het nieuws vanwege haar conservatieve uitspraken. Zo liet ze onder meer weten dat transgenders wat haar betreft niet het toilet kunnen gebruiken voor de sekse waarmee ze zich identificeren en suggereerde daarbij dat het leven van haar kind in gevaar was als ze dat wel deden. De actrice is een supporter van de huidige president Donald Trump, wat redelijk uniek is in de entertainmentindustrie.

Dash was drie keer eerder getrouwd. Ze heeft een dochter uit haar eerste huwelijk en een zoon uit haar relatie met zanger Christopher Williams.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren