logo songteksten.net

Inbreker Eminem probeerde hem al eerder op te sporen

De inbreker die vorige maand door Eminem werd betrapt, probeerde al eerder om de rapper op te sporen. Volgens TMZ werd de man vorig jaar zomer twee keer betrapt op het betreden van verschillende woningen. Een daarvan was inderdaad ooit in het bezit van Eminem.

Bij het eerste huis waar de man inbrak, gooide hij een steen door de voorruit. Hij vluchtte toen de eigenaar wakker werd, maar keerde later terug om te vragen waar zijn broer 'Marshall' was. De politie kwam wel op tijd toen de man probeerde in te breken in de tweede woning. De inbreker was opnieuw op zoek naar Eminem, maar de politie verzocht hem om te vertrekken. Later werd de inbreker gevonden onder een bed in een bijwoning.

Afgelopen maand was het de man dan eindelijk gelukt om 's nachts het huis van de Amerikaanse rapper binnen te dringen. Eminem werd wakker door het alarm en ontdekte de inbreker in zijn woonkamer. Het was de bedoeling van de man om Eminem te ontmoeten, hij wilde daarbij niets uit zijn huis stelen. De man zit in voorarrest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren